Gumeni brtveni prstenovi, Klingerit brtve, Teflon brtve

Nudimo prilagođenu proizvodnju različitih ravno brtvi za industriju, prema crtežima i uzorcima kupaca

Gumeni brtveni prstenovi, Klingerit brtve, Teflon brtve

Nudimo raznoliku proizvodnju ravni brtvenih prstenova za industriju prema crtežima i uzorcima kupaca.

U više od 28 godina poslovanja, isporučili smo stotine jedinstvenih rješenja za brtvljenje prema specifičnim zahtjevima i specifikacijama naših kupaca. Proizvodimo brtve prema najvišim standardima industrijske kvalitete i sigurnosti. Zahvaljujući našim naprednim proizvodnim kapacitetima, vrlo smo fleksibilni i možemo isporučivati proizvode u kratkim rokovima i velikim količinama.

Prije procesa proizvodnje brtve, potrebno je odabrati odgovarajući materijal koji ima najbolji otpor prema sredstvu, tlaku i temperaturi kojoj će brtve biti izložene. Nudimo gumeni brtveni prstenovi, Teflon brtve, Klingerit brtve, gumene plute i druge materijale prema zahtjevu. Mogućnost proizvodnje prema obliku i dimenzijama gotovo je neograničena.

U našem katalogu nudimo:

Brtveni prstenovi za radijatore Brtve za spajanje flanši Brtve za hollendere Brtve za kanalizacijske cijevi Brtve za vodomjere Brtve za plinomjere Brtve za gorionike i boce s kisikom Brtve za sprečavanje curenja ulja i goriva Brtve za razne unutarnje i vanjske primjene za zaštitu od utjecaja atmosfere, vode ili ozona itd

Pošaljite upit za Gumeni brtveni prstenovi, Klingerit brtve, Teflon brtve

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.