tehnoguma

O nama

Euroguma d.o.o. - 20 godina kvalitetne usluge u gumama, plastici i građevinarstvu, posvećeni izvrsnosti

O nama

Preduzeće Euroguma d.o.o. prisutna je na tržištu preko 20 godina. Osnovna djelatnost preduzeća bazirana je na programu proizvoda od gume i plastike, brtvenih i izolacijskih materijala i ostalih roba namijenjenih tehničkom održavanju industrijskih poduzeća. Program preduzeća s vremenom se nadopunjavao i prilagođavao potrebama tržišta, a od 2003. godine Euroguma je aktivirala odjel za završne radove u građevinarstvu. Između ostalog, u ponudi Eurogume možete pronaći razne podne obloge i podopolagače usluge, pločaste materijale i profesionalne otirače za komercijalne, institucionalne i stambene objekte. Uz tim certificiranih podopolagača, postali smo partneri respektabilnim građevinskim firmama te direktni ugovarači i izvođači radova na mnogim poznatim objektima širom Bosne i Hercegovine.
Svoje poslovanje usmjerili smo prema kvaliteti u pružanju usluga i proizvodnji prema najmodernijim tehnološkim i industrijskim standardima. Ako tražite pouzdanog partnera za poslovnu suradnju koji će maksimalnu pažnju posvetiti vama i vašim potrebama, na pravom ste mjestu.

Radom na unaprjeđenju poslovnih procesa, ulaganjem u tehnologiju i stručno znanje i zadovoljstvo naših zaposlenika, postigli smo i zadržali visoku kvalitetu proizvoda i usluga, konkurentnost i povjerenje kupaca čemu svjedoči i referentna lista renomiranih domaćih i stranih tvrtki.

Posjedujemo poslovnu, skladišnu i proizvodnu infrastrukturu koja je u skladu s najnovijim tehnološkim standardima kao i nekoliko certifikata koji nam dodatno omogućuju kvalitetu u poslovanju. Zahtjevi suvremenog tržišta potiču nas na stalno praćenje i usvajanje trendova, proširenje postojećeg asortimana proizvoda i usluga i najvažnije, profesionalni razvoj naših zaposlenika koji su temelj našeg poslovnog uspjeha i održivog napretka.

tehnoguma d.o.o

Odgovornost uprave i zaposlenika

Uprava društva redovito utvrđuje godišnje ciljeve na razini društva, kako bi omogućila ostvarenje postavljenih općih ciljeva i politike.
U skladu s politikom društva svi zaposlenici su obvezni:

neprestano poboljšavati djelotvornosti svojih postupaka
striktno poštovati zakone i druge obvezujuće propise
sukladno svojim odgovornostima, poduzimati radnje za postizanje zadanih ciljeva

TG Group

Euroguma d.o.o. nalazi se u sastavu TG Grupe u kojoj se nalaze i tvrtke:

  • Tehnoguma d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu
  • Tg Stil d.o.o. čije su primarne djelatnosti prodaja i ugradnju svih vrsta podnih obloga (parket, laminat, PVC, linoleum, tepisi, gumene podne obloge, otirači).
  • Tg Art d.o.o. čija je djelatnost oblikovanje i prerada pločastih materijala na bazi plastičnih masa (polikarbonatne ploče-lexan, akrilnih ploče-plexiglas, foamalux–forex).
  • Nautic Line d.o.o. je tvrtka usmjerena na pružanje visokokvalitetnih rješenja za zidove, podove i palube svih vrsta plovila, ali i drugih objekata.
euroguma
tgstil
tgart
nauticline

Osnovne informacije

Euroguma d.o.o

Ul. Safeta Zajke bb, 71 000 Sarajevo
Telefon:
tel: +387 (0) 33 776 350, +387 (0) 33 765 620,
E-mail: euroguma@euroguma.ba
Uprava: Osmo Čeljo, direktor društva
Godina osnivanja: 1997.

PRAVNE INFORMACIJE

Mjerodavni sud: Kantonalni sud u Sarajevu
Matični registarski broj subjekta upisa: 1-16937
ID broj : 420621180006
PDV broj: 20621180006
Temeljni kapital: 2 000 KM, uplaćen u cijelosti

POSLOVNI RAČUN

Raiffeisen bank
Žiroračun: 1610000050710059
Intesa Sanpaulo banka d.d.BiH
Žiroračun: 1549995000405052