Fleksibilna PVC trakasta vrata

Poboljšajte sigurnost, smanjite buku i uštedite energiju s fleksibilnim PVC trakastim vratima. Savršeno za hladnjake, skladišta, tvornice i više

Fleksibilne PVC trakaste zavjese

Fleksibilne PVC trakaste zavjese odlično su rješenje za hladnjače, supermarkete, tvornice, skladišta i distribucijske centre. To su prozirne pregrade postavljene na vanjski ulaz zgrade ili korištene za razdvajanje dva radna prostora. Ove vrata sastoje se od prozirnih plastičnih traka od polivinil klorida pričvršćenih za okvir od nehrđajućeg čelika koji se postavlja na otvoru prostora koji treba razdvojiti. Njihovi zaobljeni rubovi omogućuju jednostavan prolazak bez ozljeda. Glavna svrha PVC trakastih vrata je učiniti industrijske hale i skladišta sigurnijim, manje bučnim i energetski učinkovitijim.

pvc trakasta industrijska vrata tehnoguma 9 scaled 1

Standard Clear

Trake za vanjski ulaz i privremenu ili trajnu unutarnju pregradu

pvc trakasta industrijska vrata tehnoguma 10 scaled 1

Polar and Super Polar

Trake za hladnjake i rashladne komore (do -60°C)

pvc trakasta industrijska vrata tehnoguma 11 scaled 1

Signal Red

Trake crvene boje za vizualno ograničenje otvora

Gdje koristiti fleksibilne industrijske PVC zavjese?

Tipična mjesta gdje se koriste industrijske PVC trakaste zavjese uključuju: vanjski ulaz ili stalnu unutarnju pregradu termalnu i zvučnu izolaciju prostora na vratima pristaništa za utovar na vratima za hladnjake i rashladne komore otvore za isporuke i više prostore gdje se rukuju osjetljivim materijalima

Kako naručiti PVC trakaste vrata? Kako bismo vam pružili ponudu, potrebni su nam sljedeći podaci:

Svrha PVC vrata Visina otvora Širina otvora Preklapanje PVC vrata (ako niste sigurni, predložit ćemo optimalno preklapanje)

Koje su glavne prednosti korištenja industrijskih PVC vrata?

Trakaste zavjese su praktična i ekonomična alternativa složenim i skupim pregradama.

Osim što se koriste kao zračna barijera, one su ekonomičan izbor za:

kontrolu temperature i vlažnosti mogućnost minimalnih otvora zaštitu od buke, prašine, dima i pare, UV zraka i svjetla zaštitu od insekata i ptica smanjenje troškova energije i povećanje zadovoljstva zaposlenika Glavni nedostatak korištenja plastičnih trakastih zavjesa nije pravi nedostatak u pravom smislu riječi, već karakteristika. Iako se nazivaju PVC trakastim vratima, ne mogu se zaključati na uobičajeni način.

Industrijska PVC vrata nude nekoliko prednosti koje ih čine praktičnom i ekonomičnom alternativom tradicionalnim pregradama. Ne samo da služe kao zračna barijera, već također nude kontrolu temperature i vlažnosti, mobilnost, zaštitu od različitih okolišnih čimbenika poput buke, prašine, dima i pare, te čak i zaštitu od insekata i ptica. Osim toga, smanjuju troškove energije i povećavaju zadovoljstvo zaposlenika, što ih čini odličnim ulaganjem za poslovanje. Međutim, važno je napomenuti da PVC trakaste zavjese ne mogu biti zaključane na uobičajeni način, što treba imati na umu prilikom razmatranja njihove upotrebe.

Pošaljite upit za Fleksibilna PVC trakasta vrata

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.