Fleksibilne cijevi

Fleksibilne cijevi su svestrane i izdržljive cijevi koje se koriste za prijevoz različitih tekućina i plinova. Gumeni i PVC cijevi pružaju otpornost na habanje, kemikalije i vremenske uvjete, dok su visokotlačne cijevi prikladne za hidrauličke tekućine i komprimirani zrak.

Fleksibilne cijevi su raznovrsno rješenje za različite industrije i primjene. Postoje tri vrste fleksibilnih cijevi koje se često koriste: fleksibilne gumeni crijeva, PVC cijevi i visokotlačne crijeva.

Fleksibilna gumeni crijeva dizajnirana su da izdrže habanje, ozon, utjecaj vremena, ulja, paru i fiziološke otopine. Udovoljavaju industrijskim standardima za prijevoz vode, zraka, kemikalija, pare, vruće vode, mlijeka, masti, tekućina s nižim udjelom alkohola, goriva, ulja, plina, pijeska, gipsa i betona. Ova crijeva su ojačana tekstilnim umetcima, čeličnim spiralama ili bakrenim žicama.

PVC cijevi su prikladne za prijevoz različitih medija poput vode, zraka, kemikalija, benzina, ulja, dima, prašine i strugotina. Otporne su na habanje, kiseline, kemikalije, pritisak, udarce i stiskanje. PVC cijevi su ojačane poliesterskim vlaknima ili pocinčanim čeličnim spiralama i često se koriste u vrtlarstvu, poljoprivredi, prehrambenoj, kemijskoj i građevinskoj industriji.

Visokotlačna crijeva prikladna su za hidrauličke tekućine na bazi mineralnih i sintetičkih ulja, emulzije ulja i vode, glikolske tekućine na bazi vode, podmazivače na bazi biljnih i mineralnih ulja, rashladne tekućine i komprimirani zrak pod visokim tlakom. Ova crijeva dolaze s odgovarajućim spojnicama i dizajnirana su da udovolje visokotlačnim zahtjevima različitih industrija.

Pošaljite upit za Fleksibilne cijevi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.