Pogonsko remenje

An economical, quiet, and reliable drive belt that meets all standards for automotive and industrial use.

U svijetu industrijskih i automobilskih aplikacija postoje različite vrste remenica za prijenos snage, svaka s vlastitim prednostima i karakteristikama. Među njima su ekonomske, tihe i pouzdane V-remenice, dizajnirane da zadovolje sve standarde za automobilsku i industrijsku upotrebu. V-remenice pružaju precizan, ravnomjeran i tih prijenos snage između remenica u relativno malom prostoru, za srednje do vrlo velike sile. Druge popularne opcije uključuju klizne remenice, remenice s promjenjivim omjerom prijenosa i remenice s vremenskim zupčanicima, svaka s vlastitim jedinstvenim karakteristikama i prednostima. Razumijevanje različitih vrsta remenica za prijenos snage može osigurati optimalnu izvedbu i učinkovitost u različitim aplikacijama

klinasti remen

Klinasto remenje

Klinasti remen zadovoljava sve standarde za upotrebu u automobilskoj i industrijskoj primjeni. Karakterizira ga niska deformacija (u skladu sa standardima) i otpornost na mineralna ulja.

Moguća je isporuka u antistatičkoj verziji.

bord resized

Varijatorski remen

Najčešće korišćeni remen na različitim remenicima i varijatorima. Koristi se u tekstilnoj, papirnoj, keramičkoj industriji, kao i u drugim granama. Varijatorski remen je otporan na temperaturu, masnoće i ulje te ima antistatička svojstva.

Zupcasto remenje

Zupčasto remenje

Omogućava precizan, ravnomjeran i tih prijenos velikih sila između remenica na malom prostoru. Ovisno o vrsti, izrađen je od neoprenske gume i poliuretana.

Osnovne oznake: Hr – Visina remena (mm) Hz – Visina zuba (mm) K – Srednja udaljenost između zuba (mm) Kut – Kut zuba (°) Z – Duljina osnove zuba (mm)

Pošaljite upit za Pogonsko remenje

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.