Postavljanje i održavanje transportnih traka

Stručno postavljanje i održavanje transportnih traka. Spajanje, vulkanizacija i gumenje za pouzdanost i kvalitetu

Postavljanje i spajanje transportnih traka

Transportne trake se mogu spajati hladnom vulkanizacijom, toplom vulkanizacijom ili mehaničkim spojnicama.

Zahvaljujući stručnosti i iskustvu našeg servisnog osoblja i profesionalnoj opremi, sposobni smo učinkovito odgovoriti na sve zahtjeve kupaca u pogledu postavljanja, spajanja i održavanja transportnih traka.

Spajanje transportnih traka moguće je procesom tople vulkanizacije, ljepilom (hladna vulkanizacija) i mehaničkim spojnicama.

Bilo da se radi o spajanju hladnom ili toplom vulkanizacijom, popravljanju pukotina mehaničkim spojnicama ili održavanju transportnih traka, jamčimo apsolutnu pouzdanost i kvalitetu bez obzira gdje se intervencija provodi.

U procesima popravka i spajanja koristimo tehnički napredne i visokokvalitetne materijale koji, čak i u nepovoljnim uvjetima, postižu dobre i dugotrajne rezultate.

Spajanje gumenih transportnih traka s EP platnima zahtijeva izradu korak spojeva s kosim rezom, čiji broj ovisi o broju slojeva na traci.

Ako su koraci pravilno dimenzionirani, ovaj način spajanja omogućava izuzetno siguran spoj čije se svojstva u pogledu kvalitete ne razlikuju od ostatka trake.

Gumenje bubnjeva trake transportera

Tehnoguma Service posjeduje svu potrebnu opremu i alate za gumenje bubnjeva na transportnim trakama. Oprema servisa, specijalizirani način proizvodnje i uporaba visokokvalitetnih materijala jamče pouzdanost, kvalitetu i trajnost gumenog premaza, kao i spajanje gume i metalnog dijela bubnja.

Postavljanje trake prethodi ispravnom izračunu dimenzija trake, količine transportiranog materijala i karakteristika transportera.

Dimenzije trake ovise o količini i karakteristikama transportiranog materijala, duljini i elevaciji transporta. Prijelazne udaljenosti, radijus zakretanja i stopa napetosti određuju se na temelju istezanja od 1,3.

Pošaljite upit za Postavljanje i održavanje transportnih traka

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.