Usluga rezanja vodenim mlazom | WATERJET|, laserom i glodalicom

Tražite preciznu, učinkovitu i ekonomičnu uslugu rezanja? Naša usluga rezanja nudi opcije rezanja vodenim mlazom, laserom i glodanjem kako bi zadovoljila vaše specifične potrebe

Usluge rezanja vodenim mlazom, laserskim rezanjem i glodanjem

Nudimo vrlo preciznu, visokokvalitetnu i brzu uslugu rezanja vodenim mlazom, laserskim rezanjem i glodanjem, ovisno o potrebama korisnika i vrsti materijala koji treba obraditi. Posjedujemo dvije CNC stroja s 3 osi za rezanje vodenim mlazom i CNC stroj za glodanje s 3 osi, kao i CNC laserski rezalnik. Naša metoda rezanja vodenim mlazom koristi usmjereni mlaz vode pod visokim tlakom na površinu od otprilike 0,04 mm2, s mogućnošću rezanja najtvrđih materijala pomoću vode. Pri rezanju tvrdih materijala, u vodu se dodaje pijesak kao abraziv kako bi se olakšalo rezanje. Ova metoda rezanja koristi se za rezanje elemenata od crnih i obojenih metala, čelika, PA6, plastike, gume, brtvi, kork-gume, tekstila, vitroplasta, pertinaksa i drugih materijala. Laser koristi fokusirano svjetlo koje, ako je dovoljno snažno i prikladno stabilizirano, može se koristiti za rezanje materijala. Mi koristimo laser za rezanje proizvoda od akrilnih listova (pleksiglas), PVC listova (foamlux), PET folije i drugih materijala. Ako je potrebno, također pružamo usluge sitotiska, graviranja i tiska naljepnica za naše proizvode.

Cijena rezanja izračunava se na temelju utrošenog vremena i vrste te debljine materijala. Ako ste zainteresirani, pošaljite nam nacrte pozicija vašeg projekta u dwg ili dxf formatu putem kontakt obrasca ili e-pošte , a mi ćemo odgovoriti što je prije moguće. Za sva ostala pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

Pošaljite upit za Usluga rezanja vodenim mlazom | WATERJET|, laserom i glodalicom

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.